Servicii

Epilare Definitivă

Epilare Definitivă

Descoperă soluția pentru o piele netedă și lipsită de păr pentru totdeauna! Cu tehnologia avansată a epilării definitive, te vei bucura de rezultate de lungă durată și de o piele catifelată fără efort suplimentar. Experimentează confortul și încrederea unei pielii netede, cu programări flexibile și consultanță personalizată. Redescoperă senzația de libertate și încredere în frumusețea ta!

Manichiura-Pedichiura

Manichiura-Pedichiura

Descoperă răsfățul suprem pentru mâini și picioare la salonul nostru! Cu experți în manichiură și pedichiură, oferim tratamente personalizate, culori vibrante și o atenție deosebită pentru detalii. Ia-ți o pauză și bucură-te de un moment de relaxare și frumusețe!

Make-Up

Make-Up

Cu pasiune și profesionalism, echipa noastră de make-up artiști transformă fiecare chip într-o pânză pentru creație. De la look-uri naturale și elegante la machiaje spectaculoase pentru evenimente speciale, suntem aici pentru a-ți evidenția frumusețea interioară și exterioară. Experimentează magia machiajului și strălucește în orice ocazie!

Coafură

Coafură

Transformă-ți părul cu o coafură perfectă, la noi găsești experți în arta coafurii care îți vor crea stilul dorit fără a fi nevoie să începi cu „descoperă”. Alege dintr-o varietate de tunsori și coafuri moderne, personalizate în funcție de preferințele tale. Obține un look irezistibil și strălucește în fiecare zi!

Cosmetica

Cosmetica

Cu game variate de produse cosmetice premium și servicii personalizate, suntem alegerea ta pentru îngrijirea și revitalizarea tenului. Indulcește-ți rutina de înfrumusețare cu formule eficiente și rezultate uimitoare. Începe să strălucești din interior și scoate-ți în evidență frumusețea naturală!

Masaj si magnetoterapie

Masaj si magnetoterapie

Experimentează beneficiile terapeutice ale masajului și magneto terapiei, care îți vor revigora trupul și mintea. Cu terapeuți specializați și tehnici inovatoare, te vei simți regenerat și echilibrat într-un mediu calm și reconfortant. Lasă-ți corpul să se odihnească și să se vindece într-o experiență de neuitat!

Terapii alternative

Terapii alternative

Bucură-te de o experiență de îngrijire de lux la noi! Cu terapii personalizate, de la tratamente faciale revigorante până la masaje relaxante și terapii cu plante medicinale, te așteptăm să te răsfeți și să îți revigorezi trupul și mintea. Lasă-ne să îți oferim o pauză binemeritată și să te îngrijim într-un mediu cald și reconfortant. Apelează acum pentru a începe călătoria ta spre o stare de bine și frumusețe!

Wonder Beauty World folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii