Epilare Definitivă

Epilare Definitivă

Epilare Definitivă

Descoperă Beneficiile Epilării Definitive!* 

Îți dorești o piele netedă și fără fire de păr nedorite? Epilarea definitivă este soluția ideală pentru tine! Iată câteva dintre beneficiile pe care le poți experimenta:

✨ *Piele Netedă și Catifelată:* Epilarea definitivă te ajută să scapi de firele de păr nedorite de pe corp și să obții o piele netedă și catifelată pentru o perioadă îndelungată.

✨ *Reducerea Creșterii Firelor de Păr:* Pe măsură ce continui tratamentele de epilare definitivă, vei observa o reducere semnificativă a creșterii firelor de păr în zonele tratate.

✨ *Economie de Timp și Bani:* Epilarea definitivă oferă rezultate pe termen lung, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie să investești timp și bani în alte metode de epilare în fiecare lună.

✨ *Adio Durere și Disconfort:* În comparație cu alte metode de epilare, cum ar fi epilarea cu ceară sau utilizarea aparatului de ras, epilarea definitivă este mai puțin dureroasă și produce mai puțin disconfort.

✨ *Pregătește-ți Pielea Pentru Vară:* Cu epilarea definitivă, poți să te bucuri de o piele netedă și frumoasă în orice moment, fără să mai fii preocupată de firele de păr nedorite în timpul sezonului estival.

✨ *Încredere și Confort:* Odată ce obții rezultatele dorite, vei simți o creștere a încrederii în sine și vei putea să te bucuri de confortul unei piele fără fire de păr.

✨ Cu epilarea definitivă, transformă-ți rutina de îngrijire a pielii și descoperă o nouă încredere în tine! Contactează-ne pentru a programa o consultație și a afla mai multe detalii despre beneficiile epilării definitive.

 

 

Supreme ONE este o platformă unică de înlăturarea părului care permite o procedură mai precisă, eficientă și confortabilă în fiecare fază a tratamentului.
Platforma utilizează în mod sinergic și complementar tehnologia LASER DIODE care permite tratamente versatile într-un real confort și siguranță.

ICESPEED LASER DIODE este soluția ultimă de îndepărtare a părului pentru toate tipurile de piele, oferind rezultate remarcabile într-un confort de neegalat.

ICESPEED LASER 810nm
Reducerea permanentă a părului cu ajutorul tehnologiei diodă de înaltă putere. Garantează o procedură rapidă, neinvazivă fără timp mort, care poate trata toate tipurile de piele (I-VI), precum și pielea bronzată și pseudofolliculitis barbae.
Vârf de safir optimizat pentru o îndepărtare rapidă a părului, care se răcește activ înainte, pe durata și după tratament.
Viteza de mișcare 10.10.10 Eficacitate: mai puțin dependent de cromofor, permite oferirea unei energii laser mai eficientă.
Siguranță: mai puțină fluență necesară întrucât obiectivul este atins de construirea graduală a energiei.
Tehnologia Vitezei de Mișcare unică cu durată a impulsului joasă inhibă transmiterea senzației de durere.
VITEZA DE MIȘCARE Procedura motionspeed combină răcirea simultană cu impulsuri laser rapide prin creșterea vitezei și a confortului.
LONGE PULSE Modul long puls crește temperatura pe durata fiecărui implus pentru a trata chiar și foliculii foarte profunzi și părul mai fin.
Sistemul Supreme One este echipat cu driver de impuls care menține un curent precis (Mod Curent Constant) pe dioda laser. Utilizează componente electronice sofisticate care oferă o emisiune de curent stabilă, producând un impuls pătrat, cu durata impulsului care durează de la câteva microsecunde la sute de milisecunde cu ieșire constantă. Densitatea curentului este constantă rezultand o ieșire spectrală si invariabila pe durata întregului impuls. Acest impuls uniform crează un proces de încălzire mai eficient, astfel frecvențele mai joase pot fi folosite la obținerea aceluiași rezultat clinic.. Sistemul de răcire a ciclului închis permite o păstrare optimă a diodei și aplicarea unui tratament sigur.

                 

                         LISTA PRETURI LASER DIODA SUPREME ONE

Zona

Pret /sedinta

Abonament 4 sedinte

Duratã(minute)

Mustata

110

360

15

Axile

170

560

20

Barbie

120

390

15

Gât

130

420

15

Perciuni

100

320

15

Fata integral

185

600

30

Brate integral

410

1320

40

Antebrate

280

930

25

Piept

195

640

20

Abdomen

250

820

25

Spate integral

540

1800

40

Linie Abdomen

120

390

15

Inghinal linie bikini

150

490

20

Inghinal total

310

990

30

Interfesier

140

440

15

Fese

220

720

25

Picioare integral

760

2530

60

Gambe

360

1200

40

Coapse

440

1450

40

Lombar

250

820

30

Full body

2720

9000

90

 

* La barbati se adauga un procent de 28%

* Pachetul full body include toate zonele mentionate mai sus

Wonder Beauty World folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii