Beneficiar Proiect

Proiect

Achizitie echipamente LIZA BEAUTY LAB SRL

Cod RUE  SD-1364

 

 

Denumire beneficiar: LIZA BEAUTY LAB SRL

SCOPUL/OBIECTIVUL GENERAL AL PROIECTULUI

Operationalizarea punctului de lucru al intreprinderii solicitante in scopul desfasurarii optime a activitatilor definite de codul  CAEN 9602 - Coafura și alte activitati de infrumusetare.

OBIECTIVELE SPECIFICE ALE PROIECTULUI 

- Achizitionarea aparatului de epilare definitiva si a pompei de caldura necesare operationalizarii punctului de lucru al firmei – salon de infrumusetare;

- Angajarea a 2 persoane;

- Perfectionarea echipei de management a firmei;

- Management optim al proiectului.

 

PROGRAMUL START-UP NATION

 

Programul Start–up Nation este un program de încurajare şi de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, implementat de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) prin intermediul Agențiilor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE).

Acordarea ajutoarelor de minimis în cadrul Programului se va face cu respectarea criteriilor privind ajutorul de minimis prevăzute de Regulamentul CE nr. 1407/2013 privind aplicarea art.107 şi 108 din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene ajutoarelor de minimis, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L352/24.12.2013.

Obiectivul principal al schemei de minimis îl constituie stimularea înființării și dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii și îmbunătăţirea performanţelor economice ale acestora, cu prioritate în zonele geografice mai puțin dezvoltate economic, în care densitatea IMM-urilor este redusă comparativ cu media europeană, crearea de noi locuri de muncă, inserția pe piața muncii a persoanelor defavorizate, șomerilor și absolvenților.

 

In cadrul Programului Start–up Nation 2022, LIZA BEAUTY LAB SRL a implementat, începând cu data de 9 mai 2023 si pana la mijlocul lunii februarie 2024, proiectul “Achizitie echipamente LIZA BEAUTY LAB SRL“. Valoarea totală a proiectului este de 240.224,60 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 199.986,98 lei.

 

REZULTATELE PROIECTULUI:

In cadrul proiectului au  fost achizitionate:

  • Aparat de epilare definitiva
  • O pompa de caldura aer-apa

Asociatuli si administratorul firmei dispun de:

  • pregătire antreprenorială
  • competențe digitale

Locuri de munca nou create: 2

 

Data semnării contractului de finanțare: 09.05.2023

 

Data finalizării proiectului: 20.02.2024

Wonder Beauty World folosește COOKIES

Făcând clic pe „Da, accept” sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor instalate pe site. Acestea sunt folosite pentru a vă oferi cea mai bună experiență de navigare posibilă.

Detalii